AstraZeneca i Sverige

Vår verksamhet spänner från forskning och produktion till marknadsföring. På två siter finns våra 6600 medarbetare, tillsammans utgör de AstraZeneca Sverige

Forskning

Göteborg

En global forskningsanläggning, där läkemedelsutveckling sker från idé till produkt

Produktion

Södertälje

En av världens största tillverkningsenheter för läkemedel

Marknad

Marknad

Marknadsföring och försäljning av läkemedel i Norden och Baltikum

Att jobba på AstraZeneca

På AstraZeneca får du bidra till att utveckla läkemedel som förändrar liv. Hos oss blir du en viktig del av en innovationsdriven verksamhet, på ett av världens ledande läkemedelsföretag. AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över, och varje arbetsplats hos oss har en internationell prägel.

Kalender

Här ser du evenemang där du kan träffa oss från AstraZeneca

2017

Välkommen till PHARMADA - Sveriges största arbetsmarknadsmässa för farmaceuter

Pharmada är Sveriges största arbetsmarknadsmässa för farmaceuter, och anordnas av Farmacevtiska Studentkåren för studenter vid Uppsala Universitet. Pharmada äger rum torsdagen den 9 mars 2017 mellan klockan 13-16 i B10, ingång A11 på BMC (Biomedicinskt centrum). Läs mer om evenemanget genom att klicka på rubriken ovan.

CHASE - En mässa för dig som studerar och vill arbeta inom hälsa och läkemedel

CHASE - Careers in Health and Science Exposition, är en mässa där du som studerar inom medicin, tandvård, folkhälsa eller biomedicin kan träffa representanter från potentiella arbetsgivare. CHASE arrangeras av Medicinska Föreningen på Karolinska Institutet och äger rum den 9 mars 2017 på Aula Medica (Nobels väg 6) och Medicinska Föreningen (Nobels Väg 10). Läs mer om evenemanget ovan genom att klicka på rubriken ovan

ALARM - Arbetsmarknadsmässa för studenter på Sahlgrenska Akademin

ALARM startades 2004 och är en arbetsmarknadsmässa för studenter på Sahlgrenska Akademin. Mässan fungerar som en plattform där studenterna kan knyta kontakter med framtida arbetsgivare och blivande kollegor. Mässan äger rum den 14 mars kl 12-16 på Chalmers Kårhus. Läs mer om evenemanget genom att klicka på rubriken ovan.