Karriär

Vår verksamhet spänner från forskning och produktion till marknadsföring. På två siter finns våra 7 200 medarbetare, tillsammans utgör de AstraZeneca Sverige. Vill du bli en av oss?

Att jobba på AstraZeneca

På AstraZeneca möts du av en arbetsmiljö där kreativa idéer och innovativ teknik möter världsledande forskning. Dessutom kommer allt du gör tjäna ett syfte, att skapa framtidens läkemedel. AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över, och alla våra arbetsplatser har en internationell prägel. Vi har högt satta mål. Men för att nå dem behöver vi motivera och utveckla våra medarbetare. På AstraZeneca vill vi bygga en öppen, inkluderande verksamhet som tar tillvara på all den kompetens, erfarenhet och unika kunskap som våra medarbetare besitter. Ambitionen är att våra medarbetare alltid ska känna sig trygga och må bra på jobbet. Vill du bli en av oss? Läs mer om att jobba på AstraZeneca i Sverige eller utomlands nedan.
Jobba på AstraZeneca i Sverige

Att jobba på AstraZeneca i Sverige är att vara del av en internationell arbetsmiljö. Titta gärna filmen för att lära dig mer.

Jobba på AstraZeneca globalt

AstraZeneca är ett globalt företag i ordets rätta bemärkelse, med verksamhet i över 100 länder. Att söka jobb hos oss kan vara vägen till en internationell karriär.

PromoMats: SE-6559-04-20-AZ