Aktieägare

AstraZeneca har presenterat sin Årsredovisning och Hållbarhetsrapport för 2019. Klicka på länkarna nedan för mer information.

Årsredovisningar 

I vår årsredovisning finns ett brett utbud av information om vår globala verksamhet och hur vi arbetar, både inom företaget och i samarbete med andra. De beskriver hur vi arbetar för att möta komplexa sjukvårdsutmaningar, och leverera läkemedel som kan förändra liv för människor världen över.

Kallelse till årsstämma 2020

Årsstämma i AstraZeneca PLC kommer att hållas onsdagen den 29 april 2020. För att ta del av kallelse till årsstämman och mer information för aktieägare, vänligen ladda ner och läs dokumenten nedan. 

Ytterligare information

Platsen för AstraZenecas årsstämma är Leonardo Royal Hotel London Tower Bridge, 45 Prescot St, London, E1 8GP och stämman kommer att inledas klockan 14.30 (lokal tid) den 29 april 2020. Fullständiga detaljer finns i kallelsen till årsstämman.

AstraZeneca fortsätter att noga övervaka utvecklingen av COVID-19 och kommer underrätta aktieägarna här på AstraZenecas webbplats så snart som möjligt i det fall att några ändringar avseende årsstämman behöver göras.

Din röst är mycket viktigt för AstraZeneca. Vi har full förståelse för att aktieägare inte vill eller kan resa till årsstämman. Vi påminner därför om aktieägarnas rätt att utse ordföranden på årsstämman som ombud för att rösta på deras vägnar på årsstämman.Aktieägare - kontakt

Vår avdelning för Investor Relations finns på vårt huvudkontor i Cambridge. För frågor, vänligen kontakta våra kontaktpersoner nedan

Kontakt Investor Relations

Main Contacts

Thomas Kudsk Larsen

Craig Marks

Finance; Fixed Income

Henry Wheeler

Oncology

Nick Stone

Renal, Environmental, Social and Governance

Christer Gruvris

Cardiovascular; Metabolism

US general enquires

Josie Afolabi

Respiratory

Jennifer Kretzmann

Retail Investors

Tom Waldron

Other medicines