AstraZeneca Exchange Göteborg

Att möta framtiden tillsammans
AstraZeneca Exchange Göteborg, vårt årliga nätverksmöte för Life Science sektorn.

Vi samlar representanter från hela Life Science sektorn i Norden - som omfattar industri, bioteknik, akademi, regeringen och den offentliga sektorn - för en dag med kunskapsdelning, nätverk och partnerskap.

Årets möte ägde rum den 14 maj och temat var "What is the future of life science in Sweden?" och leddes av moderatorn Lennart Ekdal. Mer information om mötet hittar du via länken nedan.

Agenda och mer information om mötet hittar du här.

Mer information finns också på vår globala hemsida: https://www.astrazeneca.com/astrazeneca-exchange/Gothenburg.html

 AstraZeneca är ett innovationsdrivet företag. Vi vet av erfarenhet att banbrytande idéer behöver få utrymme att utvecklas. För att främja nordisk Life Science-verksamhet har vi skapat initiativet ”Exchange Mentoring” i Göteborg, där mentorer hjälper nästa generations Life science-företag i Norden att förverkliga idéer och etablera en framgångsrik verksamhet.

Mentorerna inom Exchange Mentoring-programmet utgörs av erfarna medarbetare på AstraZeneca, som alla har erfarenhet av att förvandla innovation till färdiga koncept och produkter. De ger startup-företagen stöd i deras resa mot att bli etablerade life-science-företag. Medarbetarna på AstraZeneca får i sin tur ta del av nya idéer och koncept som växer fram inom några av Nordens mest innovativa företag.

Läs mer om Exchange Mentoring här!

SE-8376-04-21-AZ