Information om COVID-19 och AstraZenecas vaccin

Tillsammans bekämpar vi Covid-19

 

COVID-19-pandemin är en utmaning för mänskligheten som kräver ett globalt gemensamt svar, inte bara från vetenskapen utan också från industrin, organisationer, regeringar och varje enskild person runt om i världen. Sedan början av 2020, när den verkliga omfattningen av krisen blev klar, har AstraZeneca åtagit sig att hjälpa till att besegra Covid-19 genom att utnyttja och dela vår vetenskapliga kunskap och expertis för att främja och påskynda utvecklingen av potentiella läkemedel för att förebygga eller behandla viruset.

  

Information till dig som har fått AstraZenecas Covid-19 vaccin

För medicinsk information gällande AstraZeneca COVID-19 vaccin, var vänlig och kontakta oss på +46313011892. Du kan även kontakta oss via denna länk

Bipacksedel (FASS)

Information om Sveriges olika vaccinationsfaser

AstraZeneca kan inte ge individuell rådgivning gällande personlig hälsa eller vaccination till allmänheten. Vi ber dig kontakta din läkare eller hälso- och sjukvårdsenhet ansvarig för din vaccination.

För dig inom hälso- och sjukvården


Om Du arbetar inom sjukvården och har frågor gällande AstraZeneca COVID-19 vaccin, var vänlig och kontakta oss på +46313011892. Du kan även kontakta oss via denna länk

För frågor om våra övriga läkemedel vänligen kontakta medicinsk information AstraZeneca på telefon (08-553 260 00) eller via e-post.
Covid-19 vanliga frågor

För mer information om AstraZenecas Covid-19 vaccin och vårt arbete för att stötta i pandemin, vänligen besök vår FAQ sida.


 

Läs mer om vårt arbete